Ser pleśniowy z przyprawionymi orzechami włoskimi
Ser pleśniowy z przyprawionymi orzechami włoskimi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 661 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, mielony kminek, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ser pleśniowy maślany z orzechami włoskimi, Dynia z orzechami włoskimi i serem pleśniowym, oraz Tartaletki z serem pleśniowym z konfiturą figową i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Beat twarożek, ser pleśniowy, chvre, masło, i brandy aż kremowy. Wymieszać 2 łyżki szczypiorku. Kopiec w małym, płytkim naczyniu. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj i schłodź do 2 dni.
W małej misce wymieszaj sól, pieprz, kminek, cynamon i kardamon.
Wlać olej chili i oliwę z oliwek do patelni nieprzywierającej o średnicy 8-10 cali na średnim ogniu.
Dodaj orzechy włoskie. Mieszać często aż do tosty, 5 do 7 protokół.
Dodać cukier i mieszać, aż rozpuści się na orzechach, około 1 minuty.
Do miski z przyprawami wlać gorące orzechy i wymieszać. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, pozostaw do ostygnięcia i przechowuj hermetycznie do 2 dni.
Posypać orzechami i pozostałą 1 łyżką szczypiorku na ser.
Rozprowadzić mieszaninę na krakersy.