Ser pleśniowy i boczek pieczone pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj sera pleśniowego i boczku pieczonego pomidora. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 37g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz boczek, zieloną cebulę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kalosze wołowe z serem pleśniowym i rzeżuchą z pieczonymi pomidorami, ziemniakami Pietruszkowo-koperkowymi i włóczniami Broccolini, Pomidory z boczkiem, serem pleśniowym i bazylią, oraz Linguine z boczkiem, cebulą, pomidorami i serem pleśniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 F. Linia mała oprawiona blacha do pieczenia folią aluminiową.
W małej misce połączyć okruchy krakersa, ser pleśniowy, boczek i zieloną cebulę.
Dodać masło, mieszając dobrze wymieszać.
Pomidory, pokrojone boki ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Połówki pomidorów posypać równomiernie solą i pieprzem. Podzielić mieszaninę krakersów równomiernie między połówki pomidorów. Smażyć 5 cali od ciepła z drzwiami piekarnika pęknięte otwarte, aż lekko rumiane, 6 do 8 minut.