Ser Pimiento Gougères
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj sera Pimiento Gougères. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 588 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, mielony pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ser Gougères, Gougères z orzechami i serem, oraz Ser Pleśniowy Gougères dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 2 składniki i 1 szklanka wody do wrzenia toczenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu; gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Dodać mąkę na raz i energicznie ubić drewnianą łyżką 1 minutę lub do momentu, aż mieszanina będzie gładka i odciągnie się od boków patelni, tworząc kulkę ciasta. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, stale mieszając, 2 minuty. (Ciasto zacznie wysychać.)
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut.
Tymczasem pat pimiento osuszyć ręcznikami papierowymi i drobno posiekać.
Dodać jajka do ciasta, po jednym na raz, mieszając aż do wymieszania po każdym dodaniu. (Jeśli ciasto się oddziela, nie martw się. Wróci do siebie.)
Dodaj pimiento, ser, i następne 2 składniki; mieszać 2 minut lub aż w pełni połączone.
Upuść połowę ciasta na poziomie łyżki stołowe 1 cal od siebie na 2 pergaminowe arkusze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut, umieszczając 1 blachę do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika, a inne na Dolnym stojaku piekarnika. Zmniejsz temperaturę do 325, Przełącz blachy do pieczenia i piec 10 do 12 więcej minut lub aż złoty i ostry. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem.