Ser Meksykański Łyżka Kukurydziana Chleb
Przepis ser meksykański łyżka kukurydziana chleb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 21g białka, oraz 40 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, kukurydzę, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ser Kukurydza Łyżka Chleb, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wymieszaj jajko, mieszankę chleba kukurydzianego, słodką kukurydzę, kukurydzę w śmietanie, śmietanę i masło w misce, aż dobrze wymieszasz. Złożyć w mielonej wołowiny, 1/2 Puchar ser Cheddar, i chiles; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut; posypać pozostałe 2 łyżki sera Cheddar na wierzchu. Kontynuuj pieczenie, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 5 do 10 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem