Ser Meksykański Łyżka Kukurydziana Chleb

Ser Meksykański Łyżka Kukurydziana Chleb
Przepis ser meksykański łyżka kukurydziana chleb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 21g białka, oraz 40 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, kukurydzę, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ser Kukurydza Łyżka Chleb, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
4
Wymieszaj jajko, mieszankę chleba kukurydzianego, słodką kukurydzę, kukurydzę w śmietanie, śmietanę i masło w misce, aż dobrze wymieszasz. Złożyć w mielonej wołowiny, 1/2 Puchar ser Cheddar, i chiles; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Ser CheddarSer Cheddar
Cornbread MixCornbread Mix
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Kukurydza CukrowaKukurydza Cukrowa
MasłoMasło
Papryka ChiliPapryka Chili
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut; posypać pozostałe 2 łyżki sera Cheddar na wierzchu. Kontynuuj pieczenie, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn