Ser kozi w pieczonych paprykach
Ser kozi rozprowadzany w pieczonych kubkach z pieprzem może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,45 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 21g białka, oraz 39g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, oliwę z oliwek, do 3 pomidorów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Wegetariańskie slidery z kozim serem i pieczonym winegretem z czerwonej papryki, Burgery z bakłażana z czarnej fasoli z kremowym czerwonym pieprzem kozim serem do smarowania, oraz Pieczony czosnek i kozi ser do smarowania podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć wierzchołki i nasiona z papryki; natrzeć 1 łyżką oleju.
Miejsce w niesklasyfikowanej ósemce. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut.
Wyjąć z piekarnika; paprykę obrócić do góry nogami w naczyniu do pieczenia, aby spuścić.
Na małej patelni podsmażyć cebulę w pozostałym oleju do miękkości.
Dodać czosnek: gotować 1 minutę dłużej.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać sery, pomidory, kolendrę, pietruszkę, sos pieprzowy, sól i pieprz. Łyżka do kubków pieprzu; powrót do naczynia do pieczenia.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do rozgrzania.
Tymczasem w małej misce połączyć masło, pietruszkę i czosnek; rozprowadzić na plasterkach bagietki.
Umieścić na niepasanej blasze do pieczenia.
Piec przez 10-12 minut lub aż lekko się zarumieni.