Seler Faszerowany Morelowo-Ricottą

Seler Faszerowany Morelowo-Ricottą
Apricot-Ricotta faszerowany seler może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis daje 25 porcji z 12 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skórkę pomarańczową, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Seler i oliwka Antipasto z Ricotta Salata, Apricot-Ricotta Crostini, oraz Sernik Morelowy Ricotta podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść morele w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać ser ricotta, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i sól; przykryć i przetworzyć do zmieszania. Rzeczy lub rury do selera. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn