Seler Collins
Selery Collins jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, syrop cukrowy, sodę klubową i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Makaron orzechowy z chrupiącym selerem i liśćmi selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier 4 posiekane łodygi selera i 1/4 szklanki wody w blenderze. Odcedź do dzbana wypełnionego lodem, naciskając na ciała stałe; wyrzuć ciała stałe.
Dodaj 1/3 szklanki świeżego soku z cytryny, 1/3 szklanki syropu cukrowego i 1/4 łyżeczki goryczki Hellfire Habanero Shrub lub Angostura bitters*; mieszaj do wystygnięcia. Podzielić między 4 szklanki Collins wypełnione lodem i dodać 2-3 uncji Club soda do każdego.
Dekoruj łodyżkami selera.
* Większość bitterów Zawiera alkohol. Dla 100% bezalkoholowy napój, użyj Fee Brothers ' seler bitters.