Seler & marchew remoulade

Seler & marchew remoulade
Need a bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne FODMAP przystawka? Seler & marchew remoulade może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sok z cytryny, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Seler Remoulade, Seler Remoulade, oraz Smażony Sum Po ' Boy z sosem Selerowym Remoulade.

Instrukcje

1
Włożyć warzywa do dużej miski z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać majonez i sok z cytryny i dobrze doprawić, przed dokładnym wymieszaniem z warzywami. Przechowuje w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn