Sczerniały Sum

Sczerniały Sum
Sczerniały Sum przyjmuje z grubsza 4 godziny i 23 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 149g białka, 48g tłuszczu i w sumie 1081 kalorii. Za 13,7 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz cayenne, pieprz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sczerniały Sum, Sczerniały Sum, oraz Sczerniały Sum.

Instrukcje

1
Rozgrzej żeliwną patelnię do średniej wysokości olejem arachidowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszaj razem suche składniki. Przykryj obie strony suma mieszanką przypraw i umieść na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
SumSum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Gotuj z jednej strony przez 4 minuty i odwróć po ugotowaniu w połowie. Gotuj przez kolejne 4 minuty po drugiej stronie.
4
Wyjmij z patelni i podawaj z Cajun remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dobrze wymieszaj wszystkie składniki. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Sum można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 49 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn