Scotchies Kokosowe
Coconut Scotchies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, rum, staroświecki owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 108 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Kokosowe Płatki Owsiane Scotchies, Pumpkin Scotchies, oraz Płatki Owsiane Scotchies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej i środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
W dużej misce, ubić razem masło, cukier kokosowy, i cukier drewnianą łyżką, aż połączone, o 3 protokół. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Dodać wanilię i rum i ubić do połączenia.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko włączone. Mieszaj z owsem do równomiernego rozłożenia, a następnie wymieszaj z chipsami z karmelu.
Upuść ciasto przez zaokrągloną łyżkę stołową na przygotowaną blachę do pieczenia. Ponieważ Scotchies rozprzestrzeniania, i upewnij się, aby utrzymać krople wysoki, i co najmniej 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec na złoty cały i chrupiące na brzegach, o 15 protokół.
Niech ostygnie 10 minut na blasze przed przeniesieniem do stojaka drutu do całkowitego ostygnięcia.