Schłodzona Sałatka Ze Szparagami

Schłodzona Sałatka Ze Szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj schłodzonej sałatki szparagowej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 212 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz slivered migdały, sos sałatkowy ranczo, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schłodzona Sałatka Ze Szparagami, Schłodzona Sałatka Ze Szparagami, oraz Schłodzona Zupa Szparagowa.

Instrukcje

1
Umieść szparagi na patelni; dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub aż ostry-przetargu. Spłukać w zimnej wodzie; dobrze spuścić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Aby podać, skropić szparagi sosem sałatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
SzparagiSzparagi
3
Posypać serem i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn