Schłodzona Mieszanka kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 74 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kernel kukurydza, ogórek, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany bezglutenowy" a Maize ing", A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, oraz Veggie Ham Medley.
Instrukcje
1
Połącz kukurydzę, ogórki, cebulę, pomidory i szalotki w salaterce. W osobnej misce zmiksuj kwaśną śmietanę z solą, pieprzem, octem, olejem i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1-1/2 Uncji Gin
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala