Schab Żurawinowo-Musztardowy
Schab żurawinowo-musztardowy może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis bez glutenu i nabiału serwuje 8 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką musztardę dijon, wodę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Schab Musztardowy, Schab Z Musztardy Ziołowej, oraz Schab Z Musztardy Ziołowej podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pieczeń w 3-qt. Wolnowar.
Połączyć sos żurawinowy, musztardę, brązowy cukier i sok z cytryny; polać pieczeń. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4 do 5 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć pieczeń i utrzymać ciepło.
Odcedź soki do miarki o pojemności 2 filiżanek; dodaj wystarczającą ilość wody, aby odmierzyć 2 filiżanki. W małym rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszać soki do gotowania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.