Schab Nadziewany Śliwkami

Schab Nadziewany Śliwkami
Schab nadziewany śliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście tymianku, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Śliwkami, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Śliwkami, oraz Schab Nadziewany Figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. za pomocą ostrego noża usuń nadmiar tłuszczu z schabu, pozostawiając 1/4-calową warstwę tłuszczu na wierzchu. Użyj długiego, cienkiego, ostrego noża, aby przebić otwór w środku obu końców schabu. Pracując z obu końców, użyj uchwytu dużej drewnianej łyżki, aby przeforsować jamę przez środek lędźwi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjmij łyżkę i popchnij uchwyt jeszcze kilka razy, poszerzając jamę. Pracując z kilkoma śliwkami, wepchnij je do jamy palcami i uchwytem łyżki. Pracować z obu końców, aż wnęka jest nadziewane od końca do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
3
Miejsce czosnek, 1/2 łyżeczki. sól, sok z cytryny i tymianek na desce do krojenia. Zmielić na pastę. Natrzyj pastę na nadziewane schabyki, umieść tłuszcz na patelni i zalej 1/2 szklanki wody. Piecz przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. kontynuuj pieczenie, dodając wodę do patelni, jeśli to konieczne, aby zapobiec przypaleniu, aż termometr do mięsa włożony do środka mięsa odczytuje145, 40 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mięso MieloneMięso Mielone
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Zdjąć na deskę do krojenia i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Odtłuścić tłuszcz z soków w patelni i umieścić patelnię w 2 palnikach na kuchence na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni. Gotować, aż zmniejszy się o około połowę i lekko zagęszczony, 5 do 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Pieczeń pokroić w plasterki i podawać na ciepło z sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia28
Magazyn