Sałaty grillowane z Manchego
Need a bezglutenowe, primal, FODMAP friendly I pescatarian przystawka? Grillowana sałata z Manchego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, sałatę little gem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałaty Grillowane, Sałaty Grillowane, oraz Sałaty grillowane z Crème Fraîche i awokado.
Instrukcje
Płaską stroną noża rozgnieść anchois na pastę. W małej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, pastę anchois oraz sól i pieprz do smaku.
Pokrój sałatę na pół wzdłuż, utrzymując liście przymocowane do rdzeni.
Posmaruj Wszystko 1 1/2 do 2 łyżek sosu anchois.
Połóż sałaty na grillu na solidnym łóżku ze średnio gorących węgli lub średnio gorących na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla przez 5 do 6 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając raz, aż sałaty zmiękną i smugi brązowy, o 8 protokół.
Sałaty pokrojone bokiem ułożyć na talerzu.
Pozostały dressing skropić sałatą, a na wierzchu loki manchego.
Podawać z cytrynowymi klinami.