Sałaty grillowane z Manchego

Sałaty grillowane z Manchego
Need a bezglutenowe, primal, FODMAP friendly I pescatarian przystawka? Grillowana sałata z Manchego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, sałatę little gem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałaty Grillowane, Sałaty Grillowane, oraz Sałaty grillowane z Crème Fraîche i awokado.

Instrukcje

1
Płaską stroną noża rozgnieść anchois na pastę. W małej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, pastę anchois oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój sałatę na pół wzdłuż, utrzymując liście przymocowane do rdzeni.
3
Posmaruj Wszystko 1 1/2 do 2 łyżek sosu anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
4
Połóż sałaty na grillu na solidnym łóżku ze średnio gorących węgli lub średnio gorących na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla przez 5 do 6 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając raz, aż sałaty zmiękną i smugi brązowy, o 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Sałaty pokrojone bokiem ułożyć na talerzu.
6
Pozostały dressing skropić sałatą, a na wierzchu loki manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
7
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn