Sałatka Żurawinowa
Sałatka żurawinowa to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos żurawinowy w galaretce, ananas, żelatynę o smaku wiśniowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym, Sałatka Żurawinowa, oraz Sałatka Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszaj wrzącą wodę i żelatynę wiśniową razem w misce, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Podgrzać sos żurawinowy w rondlu na średnim ogniu, aż się stopi; wymieszać z mieszaniną żelatyny.
Wymieszać jabłka i orzechy włoskie do mieszanki sosu żurawinowego; dodać ananasa z sokiem i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, 8 godzin na noc.