Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Szczypiorkiem
Sałatka ziemniaczana z boczkiem-szczypiorkiem jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ziemniaków, sól, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ziemniaków, boczku i szczypiorku, Boczek-Szczypiorek-Chleb Ziemniaczany, oraz Dziękczynienie przystawka: boczek i szczypiorek słodkie ziemniaki herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Pokroić w kliny; umieścić w misce do serwowania.
Dodać boczek i szczypiorek.
W małej misce, połączyć majonez, musztarda, sól i pieprz. Łyżka nad sałatką; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.