Sałatka Ziemniaczana Dilly

Sałatka Ziemniaczana Dilly
Sałatka ziemniaczana Dilly wymaga około 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 407 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 84 centy za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Dilly, Sałatka Ziemniaczana Dilly, oraz Sałatka Ziemniaczana Dilly Bean podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki włożyć do rondla i zalać wodą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować przez 20-30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i ostudzić.
3
Umieść ziemniaki w dużej misce; dodaj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej misce połączyć pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Polać ziemniaki i wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn