Sałatka ze świeżej kukurydzy i awokado

Sałatka ze świeżej kukurydzy i awokado
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Świeża kukurydza i sałatka z awokado może być super przepis, aby spróbować. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6. Jeśli masz awokado, uszy kukurydza, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze świeżej kukurydzy i fasoli z awokado, Quinoan Sałatka z awokado ze świeżymi pomidorami i słodką kukurydzą, oraz Świeża Kukurydza I Salsa Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować kukurydzę aż do ogrzania, 3 do 5 minut. Spłucz zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W międzyczasie połącz pomidory, cebulę, awokado i bazylię w dużej misce. W małej misce, połączyć pozostałe składniki, aby vinaigrette, ubijając aż mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
PomidorPomidor
AwokadoAwokado
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokroić ziarna kukurydzy z kolb i dodać do sałatki, następnie wlać vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn