Sałatka ze szpinakiem na ciepło wymaga ok. 22 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.01 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, szalotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło, Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło, oraz Sałatka ze szpinakiem na ciepło.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Raz gorące, dodać boczek na patelni i brązowy, rezerwy chrupiące kawałki boczku i dodać szalotki i czosnek na patelni. Gotować 3 do 4 minut, a następnie deglaze patelni z octem, włączyć szpinak na patelni i więdną trochę, ale nie w pełni gotować szpinak, po prostu dać mu kilka obrotów szczypcami. Doprawić zieleninę solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Szpinak
Ocet
Czosnek
Zieloni
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Boczek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szczypce
3
Szpinak ułożyć na naczyniu do serwowania. na wierzch wyłożyć ćwiartowane jajka, wiórki sera i kawałki boczku.