Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich, Veggie Barley Salad może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 221 kalorii, 5 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka octu winnego, bulionu warzywnego, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 64%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Kabobs z marynowanych warzyw z kolendrą i limonką, sałatką z jarmużu, błyskawiczna zupa z warzywami z soczewicy i jęczmienia oraz sałatka wegetariańska , jak zrobić sałatkę wegetariańską | zdrowa sałatka warzywna.
Instrukcje
1
W małym rondlu zagotuj bulion, wodę i kaszę jęczmienną. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
3
W dużej misce wymieszaj pomidora, cukinię, żółtą paprykę i pietruszkę. Wymieszaj jęczmień. W małej misce wymieszaj oliwę, ocet, wodę, sok z cytryny, bazylię, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papryka żółta
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Jęczmień
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 37 dolarów za butelkę.
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
Aromaty Golden Delicious Apple, białej brzoskwini i nektarynki są akcentowane nugatem, spadzią i brązowym cukrem. Smaki brzoskwini, jabłka i crème brulee łączą się z nutami toffi, karmelu, ciepłego ciasta i pieczonego jabłka.