Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni Sałatka z szynki jęczmiennej może być niesamowita bez nabiału przepis do wypróbowania. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga octu, oliwy z oliwek, jęczmienia perłowego i grzybów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka jęczmienna z szynką i groszkiem Czarnookim, Ciepła Sałatka Z Szynki Melasowej Z Jęczmienia Jarego Z Rumpy Rolls, oraz Risotto jęczmienne z szynką i grzybami.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. W słoiku z obcisłą pokrywką połącz składniki dressingu; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Zalej mieszankę jęczmienną i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.