Sałatka z sałaty bostońskiej z ziołami
Sałatka z sałaty bostońskiej z ziołami to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, Cebulki, małe gałązki estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Sałaty Bostońskiej Z Ziołami I Prażonymi Migdałami, Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki, oraz Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz pietruszkę, szalonkę, estragon, olej roślinny, ocet winny z białego wina i wodę oraz puree. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Na 2 talerzach dekoracyjnie układaj liście sałaty Bostońskiej, tworząc kształt kwiatu, wykorzystując największe liście na dnie i pracując aż do najmniejszych liści.
Sałatki skropić winegretem, udekorować gałązkami ziół i podawać.