Sałatka z rukoli z grillowanymi pieczarkami i kozim serem
Sałatka z rukoli z grillowanymi pieczarkami i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 386 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dziecko rukola, orzechy włoskie, wermut, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, oraz Grillowane Kanapki Z Kozim Serem I Rukolą.
Instrukcje
W dużej misce ubić wermut z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przyciąć końce korzeniowe boczniaków, pozostawiając je przymocowane w małych pęczkach. Odrzuć łodygi shiitake i pozostaw czapki w całości. Stem portobellos. Wytrzyj cremini.
Dodać wszystkie grzyby do marynaty wermutowej, następnie wrzucić i odstawić na 20 minut, mieszając je od czasu do czasu.
Zapal grill lub rozgrzej brojlery.
Grzyby odcedzić; 1 łyżka marynaty. Grill grzyby lub dusić je na dużym ogniu, aż rumiane i miękkie, o 15 protokół. Grubo pokroić grillowane grzyby.
Dodaj ocet i szalotka do dużej miski i ubić w zastrzeżonej marynaty do smaku.
Dodać rukolę i orzechy włoskie, doprawić solą i pieprzem i wrzucić do herbu.
Sałatkę z rukoli przełożyć na talerze, na wierzch z grillowanymi grzybami i pokruszonym kozim serem podawać.