Sałatka z rukoli i Mango z sosem imbirowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Rukola i sałatka z Mango z sosem imbirowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, cukier, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kurczakiem i Mango z sosem imbirowo-pomarańczowym, Sałatka z Mango i awokado z sosem Malinowo-imbirowym, oraz Sałatka Jabłkowo-Mango Z Sosem Imbirowo-Limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na małej patelni.
Dodać imbir i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko złoty i pachnący, o 2 protokół.
Przenieść imbir do małej miseczki i ostudzić. Wymieszaj sok z limonki, ocet ryżowy, pastę chili, czosnek, cukier i olej sezamowy. Powoli ubijamy oliwę i doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać z kolendry i szalotki.
W dużej misce wrzucić rukolę i cebulę z dressingiem i doprawić solą i pieprzem.
Dodać mango i awokado, wrzucić delikatnie i podawać.