Sałatka z rukoli, grzybów i orzechów włoskich
Sałatka z rukoli, grzybów i orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście rukoli, kawałki orzecha włoskiego, pełne Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukolą i orzechami, Gruszka Orzech Rukola Sałatka, oraz Sałatka ze szpinakiem, rukolą, żurawiną i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W talerzu ciasto, toast orzechy włoskie przez około 6 protokół, lub do złotego koloru.
W misce ubij oliwę z oliwek z winem. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, połączyć rukolę, grzyby i orzechy włoskie.
Dodaj opatrunek i wrzucić do płaszcza.
Podawać na talerzach sałatkowych.