Sałatka z polędwicy wołowej Cobb jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Na 9,16 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jalapeño, sól koszerna i pieprz, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.
Instrukcje
1
W dużym płytkim naczyniu połącz pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kminek. Wymieszać połowę mielonego czosnku, 1 łyżkę soli i 2 łyżki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodać mięso i obrócić, aby dokładnie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W średniej misce, wymieszać majonez z parmezanem, musztarda, maślanka, sok z cytryny, anchois, jalapeo, sos Worcestershire i pozostałe mielonego czosnku. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sardele
Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć. Polędwiczki gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane z 3 stron, o 3 protokół na stronę. Włączyć do brązowego na ostatniej stronie i umieścić patelnię w piekarniku. Mięso pieczemy przez około 25 minut; w najgrubszej części termometr błyskawicznie odczytany powinien zarejestrować 125 dla średnio rzadkich.
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i odstaw na 10 minut.
10
Wrzucić sałatkę z połową sosu. Kopiec na dużym talerzu, otoczyć klinami pomidorów i rozrzucić kiełki na górze. Cienko pokroić polędwicę, ułożyć na sałatce i podawać. Podaj dodatkowy opatrunek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala