Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb

Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb
Sałatka z polędwicy wołowej Cobb jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Na 9,16 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jalapeño, sól koszerna i pieprz, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.

Instrukcje

1
W dużym płytkim naczyniu połącz pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kminek. Wymieszać połowę mielonego czosnku, 1 łyżkę soli i 2 łyżki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodać mięso i obrócić, aby dokładnie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W średniej misce, wymieszać majonez z parmezanem, musztarda, maślanka, sok z cytryny, anchois, jalapeo, sos Worcestershire i pozostałe mielonego czosnku. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
SardeleSardele
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Odcedzić i grubo posiekać. W dużej misce, wrzucić romaine z boczkiem, awokado i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
RomaineRomaine
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej czystą oliwę z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć. Polędwiczki gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane z 3 stron, o 3 protokół na stronę. Włączyć do brązowego na ostatniej stronie i umieścić patelnię w piekarniku. Mięso pieczemy przez około 25 minut; w najgrubszej części termometr błyskawicznie odczytany powinien zarejestrować 125 dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i odstaw na 10 minut.
10
Wrzucić sałatkę z połową sosu. Kopiec na dużym talerzu, otoczyć klinami pomidorów i rozrzucić kiełki na górze. Cienko pokroić polędwicę, ułożyć na sałatce i podawać. Podaj dodatkowy opatrunek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Składniki

2filetyfilety z sardeli, pureefilety z sardeli, puree227Orzechy dowolne (posiekane)grubo pokrojony boczekgrubo pokrojony boczek1kilogramypolędwica wołowa przyciętapolędwica wołowa przycięta4pomidory befsztykowe, pokrojone w klinypomidory befsztykowe, pokrojone w kliny2(zima)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki5ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kminek mielonykminek mielony2largesAwokado Hass, pokrojone w 1/2 cala kostkęAwokado Hass, pokrojone w 1/2 cala kostkę1jalapeño, sadzone i mielonejalapeño, sadzone i mielone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)czysta oliwa z oliwekczysta oliwa z oliwek2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty parmezanstarty parmezan2duże głowysałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsasałata rzymska, rozdarta na kawałki wielkości kęsa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKiełki słonecznikaKiełki słonecznika1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)słodka paprykasłodka papryka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOrzechy nerkowcaOrzechy nerkowca
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn