Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw

Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw
Polędwiczki wieprzowe i grillowana sałatka warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 348 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka octu z czerwonego wina, wino, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwica z ciepłą sałatką warzywną, Grillowana Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Jamajki, oraz Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinaj końce ogona polędwic, tworząc 2 (8-uncjowe) kawałki, rezerwując ozdoby do innego użycia.
2
Gotować wino, gałązka rozmarynu, czosnek, i czerwona papryka płatki w małym ciężkim rondlu, aż zredukowana do około 1/2 szklanki, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przelać przez drobne sito do miarki, a następnie przenieść gałązkę rozmarynu, czosnek i płatki czerwonej papryki do zamykanej plastikowej torby wraz z 1/4 szklanki marynaty do wina i polędwic. Marynować, schładzać, obracać torebkę od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
MarynataMarynata
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Torby ZiplocTorby Ziploc
SitoSito
4
Powrót Pozostałe 1 / 4Cup wina marynaty do rondla i dodać ocet, miód, i posiekany rozmaryn, następnie gotować dressing aż zredukowane do około 1/4 szklanki, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
MiódMiód
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Przygotuj grill do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Gdy ogień jest średnio gorący (można trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund), umieścić paprykę, cukinię i cebulę na lekko naoliwionym stojaku grillowym i umieścić nad ogniem. Grilluj cukinię i cebulę, obracając, do miękkości, 8 do 10 minut, a następnie przenieś do deski do krojenia. Grilluj papryki, aż Skórki poczernią się i mięso zacznie mięknąć, około 8 minut, a następnie przenieś do miski, przykryj i pozwól parze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podczas gdy papryka jest na parze, osuszyć wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na lekko naoliwionym stojaku grillowym nad średnio gorącym ogniem, często obracając, aż termometr natychmiastowego odczytu włożony ukośnie 2 cale w rejestry mięsa 68°, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Paprykę obrać i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
10
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Cukinię i cebulę pokroić na 1-calowe kawałki i dodać do papryki. Warzywa wymieszać z 2 łyżkami sosu rozmarynowego, 1 łyżeczką oleju oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
12
Wrzucić rukolę z pozostałą łyżeczką oleju. Kopiec grillowane warzywa na 4 talerzach i wierzch z pokrojoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RukolaRukola
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
13
Do pozostałych 2 łyżek sosu dodać soki z deski do krojenia i skropić wieprzowiną. Wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
• Jeśli twój stojak do grilla jest szeroko rozstawiony, możesz użyć kosza do grillowania warzyw.* Warzywa i wieprzowinę można ugotować na lekko naoliwionej, dobrze przyprawionej patelni grillowej (niemetalowe uchwyty owinąć folią). Grilluj warzywa w taki sam sposób jak powyżej. Grilluj wieprzowinę, często obracając, aż będzie dobrze rumiana, około 10 minut, a następnie włóż patelnię do nagrzanego piekarnika 204° i piecz do 155 ° F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Każda porcja około 278 kalorii i 9 gramów tłuszczu
3
Gourmet

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn