Sałatka z owoców morza Sewee Preserve
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z owoców morza Sewee Preserve. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 33g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grudkę krabów, sól, filet z groupera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z owoców i warzyw & pomidor ogórek, Konserwy z dzikiego jabłka, oraz Sernik Z Konfiturą Truskawkową.
Instrukcje
Obrać i devein krewetki; odstawić.
Umieścić filet na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Filet posmarować oliwą z oliwek i równomiernie posypać solą i pieprzem. Broil 5 cali od ciepła 10 do 13 minut lub do płatków ryb widelcem.
Zdjąć z patelni i ostudzić.
Pokroić schłodzoną rybę na duże kawałki i umieścić w dużej misce.
Dodaj krewetki, mięso krabowe, i następny 3 składniki; wrzucić delikatnie połączyć.
Skropić koperkiem Vinaigrette; wrzucić delikatnie do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Ułóż mieszankę owoców morza na rukoli.