Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Marynowany ogórek i sałatka Daikon może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, marchew, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kiszony ogórek, marchew i Daikon, Ugotuj książkę: marynowany Daikon, marchew i ogórek, oraz Pieczona kanapka w stylu kaczki z marynowaną marchewką, daikonem, ogórkiem i sosem Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć marchew, ogórki i daikon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
W małym słoiku lub pojemniku z pokrywką połącz ocet ryżowy, sos rybny, cukier, sambal, imbir i czosnek. Dobrze wstrząsnąć i odstawić na co najmniej 15 minut, aby cukier się rozpuścił i smaki do ślubu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Sos Rybny
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Wrzucić mieszaninę ogórek-daikon z winegretem i odstawić na godzinę przed podaniem na zewnątrz lodówki.