Sałatka Z Ogolonymi Szparagami

Sałatka Z Ogolonymi Szparagami
Ogolona sałatka ze szparagów może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 94 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 15 minut. Wystarczy mieszanka szparagów, pieprzu, soku z cytryny i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Ogolonymi Szparagami, Sałatka Z Ogolonymi Szparagami, oraz Sałatka Z Ogolonymi Szparagami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Za pomocą obieraczki do warzyw pokrój szparagi i marchewkę w bardzo cienkie wzdłuż paski; przełóż do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
W małej misce wymieszaj pozostałe składniki; polej sałatkę i wrzuć do płaszcza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn