Sałatka z liści Bitterleaf
Need a bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawki? Sałatka Bitterleaf może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz frisée, rakietę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Classic Blue Cheese Wedge Salad and Dole Salad Farm Tour.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać rukolę, Fryz, sałatę jagnięcą i liście radicchio.
Skropić około 4 łyżki oliwy z oliwek extra virgin, wycisnąć sok z 1 cytryny, następnie zmielić sól morską i czarny pieprz na wierzchu. Wrzucić rękami, aż wszystkie liście błyszczą, a następnie służyć.