Sałatka Z Kurczaka Circassian
Przepis Circassian Sałatka z kurczaka można zrobić w około 25 minut. Na 3,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. 136 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, olej z orzechów włoskich, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kurczak Deluxe Sałatka i kurczak sałatka Wrap, No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku, oraz Sałatka z kurczaka i grillowanej kukurydzy z greckim jogurtem Vinaigrette.
Instrukcje
Kłusować piersi z kurczaka: doprowadzić rosół z kurczaka na wolnym ogniu i dodać piersi z kurczaka.
Dodaj trochę wody, jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu, aby pokryć mięso. Dusić delikatnie przez 10 minut, a następnie wyłączyć ogień.
Rozgrzać paprykę w oliwie z oliwek lub orzechów włoskich: w międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek lub orzechów włoskich w małym garnku na małym ogniu i dodać paprykę. Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Podgrzewaj, aż poczujesz zapach papryki, a następnie wyłącz ciepło.
Namoczyć chleb w bulionie: rozerwać chleb na kawałki i włożyć do miski. Chochla około filiżanki lub dwóch bulionu z kurczaka i wlać go na chleb.
pasta z orzechów włoskich: włóż jedną filiżankę orzechów włoskich do robota kuchennego.
Dodać czosnek, cayenne, około łyżeczki soli, 1 łyżka natki pietruszki i namoczony chleb. Pulse, aby uzyskać grubą, stosunkowo grubą pastę.
Jeśli potrzebuje trochę więcej bulionu z kurczaka, aby się rozluźnić, dodaj trochę łyżki stołowej na raz.
Wymieszać olej z papryki, następnie wlać do robota kuchennego i połączyć.
sałatka: rozerwać piersi kurczaka na strzępy. Umieścić go w misce z pozostałym 1/2 szklanki orzechów włoskich, zielonej cebuli i 1 łyżka natki pietruszki.
Dodaj pastę orzechowo-paprykową z robota kuchennego do miski i delikatnie wymieszaj, aby wszystko dokładnie połączyć.
Dodaj czarny pieprz i sok z cytryny do smaku.