Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu

Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu
Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka sosu sojowego, skórki pomarańczowej, mieszanki ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z dzikiego ryżu z kukurydzą i Black-Eyed Peas, Sałatka z dzikiego ryżu ze zwęgloną kukurydzą, kminkiem przyprawionym pekanami i fetą, oraz Zupa kukurydziana z dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Ryż gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Odstawić; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Połącz ryż, kukurydzę i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszaj. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn