Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj sałatki z krewetek Lemon-Linguine. Ten przepis pescatarian serwuje 8 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Mieszanka octu winnego, soli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Krewetki z cytryną Linguine, Linguine z olejkiem z krewetek i cytryny, oraz Linguine z olejkiem z krewetek i cytryny.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz olej, ocet, pietruszkę, cayenne, oregano i sól; dodaj krewetki. Uszczelnij torbę i obróć do płaszcza; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-nać
Ocet
Krewetki
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając szparagi w ciągu ostatnich 3 minut; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. W dużej misce, połączyć olej, parmezan, sok z cytryny i skórki; dodać mieszaninę linguine i wrzucić do płaszcza.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Jednym z nich jest Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Bladożółty. Czysty, rześki zapach z intensywną, a jednocześnie elegancką nutą pigwy. Świeże, harmonijne owoce o lekkiej słodyczy z długim finiszem pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.