Sałatka z Kraba

Sałatka z Kraba
Sałatka z kraba może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 233 kalorie, 7 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 1,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis polubiło 34 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchewki, cebuli, kremowego sosu sałatkowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Kilku osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się spodobał. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sałatka z awokado i mięsa krabowego, Sałatka z karaibskiego mięsa krabowego oraz Sałatka z mięsa krabowego i makaronu.

Instrukcje

1
Pokrój imitację mięsa kraba na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imitacja KrabaImitacja Kraba
2
Połączyć z sosem sałatkowym, selerem, cebulą i marchewką. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Barwnik Spożywczy W Kolorze Pomarańczowym I ZielonymBarwnik Spożywczy W Kolorze Pomarańczowym I Zielonym
Posiekana, świeża Natka Pietruszki, Plus 1 łyżeczka Do SosuPosiekana, świeża Natka Pietruszki, Plus 1 łyżeczka Do Sosu
8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku8 Do 10 Ząbków Prażonego Czosnku

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Louisa Roederera Cristal Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 299 dolarów za butelkę.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn