Sałatka z jarmużu Jean-Georges ' a Vongerichtena z parmezanem i cytryną

Sałatka z jarmużu Jean-Georges ' a Vongerichtena z parmezanem i cytryną
Sałatka z jarmużu Jean-Georges ' a Vongerichtena z parmezanem i cytryną to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 25g białka, oraz 84g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1245 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filet z sardeli, musztardę dijon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jean-Georges Vongerichten ' s Crisp Savory Roast Chicken, Curry Mussels a la Jean-Georges, oraz Parowane małże Jeana Georges ' a z trawą cytrynową, tajską bazylią, Chi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny i skórkę, ocet, czosnek, sardela, musztarda, żółtko jaja, płatki chili i ser w misce robota kuchennego. Proces do uzyskania jednorodności, około 10 sekund. Po uruchomieniu procesora powoli spryskuj neutralny olej przez rurę zasilającą, zatrzymując procesor, aby w razie potrzeby zeskrobać boki, aż do utworzenia gładkiej emulsji, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
EmulsjeEmulsje
SardeleSardele
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubijając stale, powoli mżawka w 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Podgrzać pozostałe dwie łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kostki chleba i gotować, podrzucając i stale mieszając, aż złoty kolor i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
6
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Aby służyć, połączyć jarmuż i miętę w dużej misce z około 1/2 szklanki dressing (mniej więcej w zależności od potrzeb). Wrzucić do herbu dobrze i odstawić około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Przełożyć do dużej miski i góry z grzankami i plasterkami Chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn