Sałatka Z Indyka Z Grilla

Sałatka Z Indyka Z Grilla
Sałatka z indyka z grilla to danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu. Za $3.35 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką olej canolan, ocet z czerwonego wina, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Indyk na grillu, Arizona Turcja Grill, oraz Salsa-Turcja Grill.

Instrukcje

1
Każdą polędwicę posyp 1/2 łyżeczki estragonu. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokroić w kostkę; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj seler, zieloną paprykę i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, sos sojowy, sok z cytryny, ocet, pieprz, sól w razie potrzeby i pozostały estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polać mieszanką z indyka; wrzucić do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Podawać na liściach sałaty; w razie potrzeby posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)
Grgich Hills Estate Zinfandel (pół butelki)
Ten przyjazny dla żywności Zinfandel ' s pure flavors of strawberry,maliny i odrobina białego pieprzu sprawiają, że idealnie pasuje do grillowanych mięs, lasagne, pizzy z sosem pomidorowym i gulaszu wołowego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn