Sałatka z groszku śnieżnego z sosem sezamowym
Sałatka z groszku śnieżnego z sosem sezamowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, Azjatycki olej sezamowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z krewetkami, groszkiem śnieżnym i sosem imbirowo-sezamowym, Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, oraz Sałatka Z Makaronem Sezamowym Z Groszku Śnieżnego.
Instrukcje
Stos kilka groszek śnieżnych i pokroić po przekątnej w paski o szerokości 1/4 cala. Powtórz, aby pokroić pozostały groszek.
W dużej misce, ubić olej roślinny, sos sojowy, olej sezamowy, imbir, cukier, i musztarda, aż dobrze połączone.
Dodać pokrojony groszek śnieżny i 1 łyżkę zielonej cebuli; wymieszać do okrycia. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Tuż przed podaniem wyłożyć sałatkę na talerz i posypać pozostałą łyżką zielonej cebuli i sezamem.