Sałatka z Farro, awokado, ogórków i pomidorów wiśniowych
Farro, awokado, ogórek i sałatka z pomidorów Cherry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 5. Jeśli masz awokado, oliwę z oliwek extravirgin, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pomidorów i ogórków Farro, Sałatka z ogórków i pomidorów Farro, oraz Grecka sałatka z pomidorów i ogórków z Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić farro w dużym rondlu; przykryć wodą do 2 cali powyżej farro. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
W dużej misce połączyć olej, skórkę, sok, ocet, sól i pieprz; wymieszać trzepaczką.
Dodaj farro, pomidory, ogórek, i kolendra; wrzucić delikatnie do herbu.
Umieścić około 1 szklanki mieszanki farro na każdym z 5 talerzy; udekorować równomiernie awokado.