Sałatka Z Dzikiego Ryżu Cytrynowego
Cytrynowa Sałatka z dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę cytryny, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z dzikiego ryżu z pieczonymi warzywami i sosem cytrynowo-tahini, Sałatka ryżowa ryżowa ze szparagami + winegret cytrynowo-kurkumowy, oraz Sałatka z rukolą, suszoną wiśnią i dzikim ryżem z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować do miękkości, aby ugryźć, zgodnie ze wskazówkami opakowania, a następnie wlać do dużej miski.
Marynatę z karczochów odcedzić do miski z ryżem. Karczochy posiekać i dodać do ryżu.
Wymieszać, następnie mieszać od czasu do czasu, aż ryż ostygnie, 30 do 45 minut.
Pomidory, paprykę, pietruszkę, kapary, skórkę cytrynową, sok z cytryny i cukier wymieszać z chłodnym ryżem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.