Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dyni i dymu Sałatka z Czarnej Fasoli spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 327 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, rukolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli, Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z komosy ryżowej, czarnej fasoli i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć squash i 1 łyżka oleju; wrzucić do herbu. Ułóż squasha na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Galaretka
Rolka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w 425 przez 25 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ułóż orzechy włoskie na patelni z galaretką; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Orzechy Włoskie
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać 1/8 łyżeczki soli na orzechy; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sól
6
Piec w 425 przez 10 minut lub do tosty, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W misce wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek, ocet, musztardę, miód i sos adobo; wymieszać trzepaczką.