Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli

Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dyni i dymu Sałatka z Czarnej Fasoli spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 327 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, rukolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli, Sałatka z dyni i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z komosy ryżowej, czarnej fasoli i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć squash i 1 łyżka oleju; wrzucić do herbu. Ułóż squasha na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 425 przez 25 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ułóż orzechy włoskie na patelni z galaretką; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać 1/8 łyżeczki soli na orzechy; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
SólSól
6
Piec w 425 przez 10 minut lub do tosty, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W misce wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek, ocet, musztardę, miód i sos adobo; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS AdoboSOS Adobo
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
11
Dodać squash, Pozostałe 3/8 łyżeczka soli, pieprz, i fasola; gotować 3 protokół lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
FasolaFasola
SólSól
12
Wyjąć z ognia; wymieszać 3 łyżki adobo dressing; wrzucić do herbu.
13
Połączyć pozostałe dressing i rukoli; wrzucić do herbu. Wymieszać rukolę równomiernie pomiędzy 4 talerze; na wierzch wymieszać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
14
Posypać równomiernie orzechami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn