Sałatka z czarnego jęczmienia, kopru włoskiego i rzodkiewki

Sałatka z czarnego jęczmienia, kopru włoskiego i rzodkiewki
Sałatka z czarnego jęczmienia, kopru włoskiego i rzodkiewki wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz sok z limonki, skórkę pomarańczową, jęczmień perłowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnego Jęczmienia, Kopru Włoskiego I Rzodkiewki, Sałatka z rzodkiewki i kopru włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i rzodkiewki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić jęczmień w garnku amedium i dodać wodę do pokrycia przez 1 1/2".Doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień zmięknie i wchłonie wodę, 40-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozłóż jęczmień na dużej obramowanej arkuszu do pieczenia; pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Podczas gotowania jęczmienia Wrzuć Koper włożyć do średniej miski łyżki oleju i 2 łyżki oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
JęczmieńJęczmień
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Spreadfennel kromki się w jednej warstwie na innymwzmocnione blachy do pieczenia. Pieczemy, aż fennelis będzie krucho-miękka i zacznie brązowieć, około 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Niech koperek coolon blachy do pieczenia. Czy z wyprzedzeniem: jęczmień ijedno można przygotować 1 dzień wcześniej. Pokrywypodzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
W średniej misce ubić sok pomarańczowy, sok z limonki, szalotkę,2 łyżki koperku i skórkę.Stopniowo ubij w pozostałej 1/2 szklanki oleju; sezonorange vinaigrette z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
VinaigretteVinaigrette
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
KoperKoper
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Jęczmień przenieść do dużej miski; dodatek prażonego kopru włoskiego, wraz z wszelkich zgromadzonychjuices na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodaj połowę rzodkiewki, oliwki i 1/4 szklanki gałązek koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
KoperKoper
10
Skropić 1/2 cuporange vinaigrette nad i wrzucić do herbu;doprawić solą i pieprzem. Ułóż saladon duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
11
Rozrzuć Pozostałe rzodkiewki, zarezerwowaneodrzew włoski, a pozostałe 1/4 szklanki koperkup na sałatce. Podaj pozostałą orangevinaigrette obok dla drizzling nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn