Sałatka z cykorii z orzechami włoskimi i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z cykorii z orzechami włoskimi i parmezanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 149 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzechów włoskich, musztarda dijon, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z selera z parmezanem, orzechami włoskimi i pietruszką, Sałatka z kluskami z cukinii z parmezanem i orzechami włoskimi-Low Carb, oraz Sałatka z zielonej fasoli z orzechami włoskimi, parmezanem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na suchej patelni, toast orzechy na średnim ogniu, aż pachnące, o 2 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
W małej misce, ubić razem ocet, olej, musztarda, sól i pieprz, do smaku.
W dużej misce wrzucić cykorię z dressingiem. Połóż na talerzach i top z orzechami włoskimi i ogolonym parmezanem.