Sałatka z cukinii i cytryny

Sałatka z cukinii i cytryny
Cukinia i sałatka cytrynowa może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.81 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieprz, kozi ser, pomidor śliwkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Sałatka z cukinii z cytryną i ricottą, Sałatka z cukinii, Fetanu i cytryny Orzo, oraz Sałatka Z Cukinii Z Cytryną, Migdałami I Parmezanem.

Instrukcje

1
Pracując nad średnią miską, poprowadź obieraczkę do warzyw wzdłuż cukinii, aby zrobić długie, cienkie wstążki. (Przestań obrać i obróć się, gdy dotrzesz do nasion w rdzeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj sok z cytryny, ser, pomidor i pieprz. Wrzucić i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SerSer
PieprzPieprz
PomidorPomidor
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia17
Magazyn