Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z brukselki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, cienką kapustę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), Sałatka Z Brukselki, oraz Brukselka Sałatka Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić brukselkę, kapusta, boczek, żurawina i pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
żurawina
Kapusta
Orzeszki Pekan
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce, wymieszać dressing, sok pomarańczowy i sok z cytryny z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do płaszcza. Top z serem.