Sałatka z awokado z pomidorami, limonką i prażonym kminkiem Vinaigrette

Sałatka z awokado z pomidorami, limonką i prażonym kminkiem Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z awokado z pomidorami, limonką i prażonym kminkiem Vinaigrette może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 4G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 23 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka nasion kminku, olej canolan, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z marchwi pieczonej i surowej z awokado i prażonym kminkiem Vinaigrette, Sałatka z awokado, czarnej fasoli i kukurydzy z winegretem limonkowo-kminkowym, oraz Sałatka ziemniaczana z prażonym kminkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie wymieszać pomidory, awokado, cebulę, rukolę i połowę vinaigrette w dużej misce. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej vinaigrette, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać kminek i kolendrę na górze i podawać natychmiast.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
3
Wymieszać sok z limonki, ocet, miód, kminek, i kolendry w średniej misce. Stopniowo ubijaj oleje, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Nie używaj blendera do produkcji tego vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn