Sałatka z awokado i mandarynki z Jalapeño Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z awokado i mandarynki z Jalapeño Vinaigrette. Ten przepis służy 8. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 225 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, szalotkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka, Kopru Włoskiego, Awokado I Mandarynki Z Cytrusowym Winegretem, Sałatka Z Awokado Z Ciepłym Jalapeno Vinaigrette, oraz Sałatka Z Buraków Z Winegretem Mandarynkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dusić sok mandarynkowy w małym rondlu, aż syropy i zredukowane do około 2 łyżki stołowe, 5-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ochłoń.
3
Podgrzać małą ciężką patelnię na średnim ogniu. Gotować jalapeño, obracając od czasu do czasu, aż pęcherze i zwęglone na całym, o 8 protokół. (Alternatywnie piecz jalapeño bezpośrednio nad płomieniem gazowym, okazjonalnie obracając.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Ostudzić; usunąć łodygę, skórę i nasiona, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
5
Wymieszać szalotkę, ocet, sok z mandarynki i połowę jalapeñ:o w średniej misce; doprawić solą i pieprzem.