Sałatka warzywna z pieczoną papryką
Sałatka Greens z pieczoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś łagodną cebulę, świeżo starty parmezan, oliwki calamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z kurczakiem z papryką Piquillo, migdałami i pikantną zielenią, Sałatka z pieczoną kukurydzą i papryką, oraz Sałatka z kurczaka z prażonymi burakami i zielenią mniszka lekarskiego.
Instrukcje
Pokrój paprykę w paski o szerokości 1/4 cala i włóż do szerokiej miski sałatkowej.
Dodać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, 3 łyżki octu, czosnek i oliwki; wymieszać.
Plastry bagietki posmarować lekko z 1 strony oliwą z oliwek (łącznie około 1 łyżki stołowej).
Połóż naoliwioną stronę w patelni 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku 375, aż lekko tosty, o 8 protokół; ostudzić na stojaku.
Do miski, dodać cebulę, szpinak, i podsmażyć; wymieszać, i doprawić do smaku z więcej octu i soli.
Podgrzać 2 łyżki oleju na patelni 6 - do 8-calowej na dużym ogniu, około 1 minuty.
Zalać sałatką i wymieszać.
Dodać plastry sera i bagietki; ponownie wymieszać.