Przepis Sałatka Tabbouleh jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pietruszkę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Tabbouleh New-Age, Sałatka Tabbouleh, oraz Sałatka Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulion podgrzać do wrzenia w rondlu 2-quart. Wmieszać kuskus; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 5 do 10 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Kuskus i pozostałe składniki wymieszać w dużej szklanej lub plastikowej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta